Open Master CLass TrainingMet de unieke lesmethode van Master it Training train je waar en wanneer je maar wilt in je eigen tempo. Daarnaast geeft de lesmethode de garantie voor een hoog slagingspercentage. Je kunt namelijk leren in de master it learning community, maar ook ervaringen uitwisselen met anderen. Bovendien breng je in praktijk wat je hebt geleerd door de real life oefensituatie. Deze 4 succesfactoren zorgen ervoor dat je traint met het hoogst haalbare leerrendement.
 

 

 

 1. Effectief trainen; je leert alleen wat jij echt nodig hebt

Effectief trainenOmdat iedereen een verschillend kennisniveau en achtergrond heeft is het niet effectief om iedereen op hetzelfde niveau en in hetzelfde tempo te laten trainen. In de Open Master Class vul jij een training in naar jouw behoefte, afgestemd op jouw kennisniveau en achtergrond. Wij geven een individuele oplossing voor een specifieke trainingsbehoefte door de inzet van onze personal coaches. Ook zal één van onze zeer ervaren trainers een intake doen en daar een specifieke maatwerk oplossing voor geven. Zo leer je alleen wat jij echt nodig hebt.


2. Flexibel trainen; waar en wanneer je wilt

Master it Training heeft 4 zeer centraal gelegen vestigingen in Nederland waar getraind kan worden. Wil jij een training volgen? Dan kun je een keuze maken uit de trainingslocaties Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Eindhoven. Ook kun je zelf de les data bepalen. Kun jij niet zomaar aaneengesloten dagen afwezig zijn op je werk? Of wil jij liever een weekend rust in jouw trainingsperiode? Geen probleem want jij bepaalt zelf wanneer jij je opleiding volgt. Dat noemt Master it Training flexibel trainen; waar en wanneer jou dat het beste uitkomt.

 

3. Praktisch trainen; met een real life oefensituatie

Kennis opdoen is 1, maar die kennis in praktijk brengen is volgens Master it nog veel belangrijker. Daarom hebben wij in het OMC een real life oefensituatie nagebootst. Met een optimaal ingerichte werkplek met 2 beeldschermen, een headset, een virtuele oefenomgeving en digitaal lesmateriaal kun je direct je kennis in praktijk brengen. Zo heb je altijd de juiste software, 100% officieel Microsoft materiaal beschikbaar in een beveiligde omgeving. Zo breng je direct in praktijk wat je geleerd hebt!

 

4. Interactief trainen

Kennis uitwisselen en interactief bezig zijn met de lesstof kan ook in de Open Master Class. Het is bij ons mogelijk om On-Demand lesmateriaal te combineren met lesdagen in onze Open Master Class. Deze zogenoemde Learning Tracks geven je een ideale combinatie van zelfstudie en studeren in onze OMC. Wil je liever alleen zelfstudie materiaal in combinatie met Online Mentoring, dan is dit ook mogelijk. Kijk hier voor meer informatie. 

 

 

Onze lesmethode is van toepassing op al onze trainingen en certificeringen.

Meer informatie?