Het Open Leer Centrum van Master it Training

Microsoft Office trainingen bij Master it TrainingMaster it Training vat al haar trainingen voor Microsoft Office (Ms Word, Ms Excel, Ms Outlook, Ms PowerPoint, Ms Access en Ms Project) samen onder de noemer ‘Mastering Microsoft Office’. Dit unieke systeem leert de cursisten tijdens de ICT cursus uitsluitend díe vaardigheden van Microsoft Office die men ook daadwerkelijk wil / moet leren. Niets meer en niets minder. En dat leidt al snel tot een flinke besparing van tijd en geld!

Dankzij een groepsgrootte van gemiddeld 6 en maximaal 8 cursisten, is de cursist tijdens zijn training verzekerd van individuele aandacht en begeleiding en beschikt de docent over voldoende tijd om vragen omtrent de lesstof uitgebreid te beantwoorden.

Courseware On Demand
Als eerste in Nederland heeft Master it Training een 3-dimensionaal trainingssysteem ontwikkeld. Op basis van de gedachte dat een cursist zich benodigde vaardigheden eigen dient te maken in plaats van complete softwarepakketten, alsmede gezien het feit dat Microsoft Office een naadloos en aaneengesloten geheel vormt, is het cursusmateriaal op een nieuwe manier opgezet.

Master it Training hanteert een geavanceerde methode om het cursusmateriaal zo maatgericht mogelijk te vervaardigen. Hierdoor bent u altijd gegarandeerd van cursusmateriaal dat geheel aan uw behoeften en wensen voldoet. Tot in het kleinste detail.

Het trainingsmateriaal is consistent opgebouwd: eerst wordt een onderwerp besproken, vervolgens wordt de werkwijze getoond en uitgelegd, daarna volgt een oefening. Ter ondersteuning van de cursus wordt gebruik gemaakt van voorbeeldbestanden op Cd-rom die de cursist na afloop van de cursus mag houden.

Het cursusmateriaal is zeer geschikt om later als naslagwerk te gebruiken. Het voorziet in samenvattingen en indexen die het herhalen van en het zoeken naar onderwerpen vereenvoudigt.

Stel uw eigen training samen
Bij Master it Training kunt u op eenvoudige wijze uw eigen training samenstellen:

1. Bepaal welke onderdelen u wilt leren

 • Windows (Vista / Windows 7)
 • Word (2003 / 2007 / 2010)
 • Excel (2003 / 2007 / 2010)
 • Outlook (2003 / 2007 / 2010)
 • PowerPoint (2003 / 2007 / 2010)
 • Access (2003 / 2007 / 2010)
 • Project (2003 / 2007 / 2010)

2. Bepaal welke vaardigheden u wilt beheersen
Ieder onderdeel is opgesplitst in diverse vaardigheden. Op het inventarisatieformulier kiest u uitsluitend díe vaardigheden die voor u interessant of van belang zijn.

3. Bepaal het niveau waarop u een vaardigheid wilt beheersen
U kunt kiezen uit 3 niveaus:

 • Basis: noodzakelijk om een vaardigheid te begrijpen en ermee te kunnen werken.
 • Vervolg: leert u meer diepgang over een vaardigheid en er efficiënt mee om te gaan.
 • Expert: leert u alles wat met een vaardigheid mogelijk is

Voor het samenstellen van een training maakt u gebruik van een inventarisatieformulier. Wanneer u dit formulier invult en aan Master it Training retourneert, ontvangt u een vrijblijvend opleidingsadvies.

Duur van een training
De duur van een training is van een aantal factoren afhankelijk, zoals de voorkennis en het leertempo van de cursist, maar vooral van het niveau en de onderwerpen die gekozen worden. Over het algemeen geldt de volgende duur voor één vaardigheid:

 • 1 uur per onderwerp op basisniveau.
 • 2 uur per onderwerp op vervolgniveau.
 • 3 uur per onderwerp op expertniveau.

Wat kost een training?
De kosten van een trainingsdag zijn vanaf € 295,00 per persoon. Dit is inclusief cursusmateriaal en lunch. Voor groepstrainingen of een maatwerk cursus Microsoft Office gelden afwijkende tarieven. Hierover informeren wij u graag nader.

Alle trainers beschikken uiteraard over zeer ruime didactische kwaliteiten en een flinke dosis vakkennis. Bovendien zijn zij gecertificeerd in de trainingen die zij verzorgen.