Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Cursus Oracle Database 10g: Backup and Recovery

Het doel van deze training is u vertrouwd te maken met de vele mogelijkheden die de Oracle Server biedt om een backup te maken van de database en om fouten - ontstaan door falende hardware of gebruikersfouten - met minimale impact op de normale bedrijfsprocessen te herstellen. In deze training komen alle aspecten aan de orde met betrekking tot het plannen en implementeren van een backup- en recovery strategie, toegesneden op de eigen bedrijfssituatie. Integraal onderdeel van deze training is een workshop, gebaseerd op scenario's waarvan u waarschijnlijk hoopt dat u die op het werk nooit zult tegenkomen: het herstellen van een beschadigde database.

Voorkennis

Kennis van Oracle Database 10g Administration I is vereist.

Doelgroep

De training is bestemd voor databasebeheerders en systeembeheerders die te maken krijgen met backup en recovery van een Oracle omgeving.

Inschrijven


Onderwerpen

  • Backup- en recovery strategieŽn
  • Backup- en recovery configuratie
  • Volledige recovery met en zonder archivering
  • Onvolledige recovery
  • Gebruik van Oracle Recovery Manager (RMAN)

Duur

3 dagen

Inschrijven


Cursusplanning komende maanden:

Startdatum Lokatie Vorm Opmerking

Code

IIOR10GBKPREC