Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Cursus Microsoft Word Maatwerk Training

Het concept achter “Mastering MS Office” is dat u een 100% Maatwerk Office training volgt die u zelf aan de hand van een intakeformulier samenstelt. U kunt hierbij kiezen uit alle onderwerpen voor Word, Excel, PowerPoint, Access en Outlook. Na het invullen van het intakeformulier ontvangt u van ons een persoonlijk trainingsadvies met o.a. de aanbevolen onderwerpen en de duur van de training.

Indien u deel wenst te nemen aan deze training kunt u een intakeformulier aanvragen via 040-23 23 390 of middels een e-mail naar info@master-it.nl.

Voorkennis

Wij verwachten dat u thuis bent met MS Windows.

Doelgroep

Iedereen die op zelfstandige wijze en onder begeleiding van een professional MS Office (van niveau basis tot niveau gevorderd) wilt leren.

Inschrijven


Onderwerpen

Bij deze Office Maatwerk Training bepaalt u zelf welke onderwerpen en Office programma's u wilt leren, van niveau basis tot niveau gevorderd. Afhankelijk van het aantal onderwerpen dat u kiest kent deze training een duur van 1 tot 5 dagen. Indien u deel wenst te nemen aan deze training kunt u een intakeformulier aanvragen via 040-23 23 390 of middels een e-mail naar info@master-it.nl. Wij sturen u het formulier dan direct toe.

Duur

1 dag

Inschrijven


Cursusplanning komende maanden:

Startdatum Lokatie Vorm Opmerking

Code

MWWD