Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Oracle

Oracle training en cursus voor de Oracle database 11g en 10g en plsql / sql

Cursus IIOR11GADMIN1: Oracle Database 11g: Administration I

Na afloop van deze training kent u de werking van de database architectuur en beheerst u de basisvaardigheden die nodig zijn voor het operationeel beheren en onderhouden van een Oracle database. In deze 11g Oracle training ligt het accent op theoretische begripsvorming, aangevuld met praktijkoefeningen.

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIOR11GADMIN2: Oracle Database 11g: Administration II

In deze cursus gaan we de opgedane kennis uit de cursus Oracle Database 11g Administration 1 verder verdiepen. Omdat backup en recovery tot de kerntaken van een DBA behoort behandelen we en détail de concepten en architectuur van backup en recovery, het plannen, testen en implementeren van eigen backup en recovery scenario’s, en voor verschillende foutsituaties de uit te voeren stappen om daarvan te herstellen. Daarnaast gaan we in op het monitoren en beheren van memory, performance en resour..

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIOR11GSQL1: Oracle Database 11g: SQL Fundamentals I

Deze training verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden in de omgang met relationele databases door middel van de vraagtaal SQL (Structured Query Language) in combinatie met de Oracle 11g database.

Tarief: 1.485,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus IIOR11GSQL2: Oracle Database 11g: SQL Fundamentals II

Deze training verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden in de geavanceerde mogelijkheden van Oracle SQL in combinatie met de Oracle 11g database. De focus ligt op geavanceerde query's, de data dictionary, controle van gebruikerstoegang en globalisatie.

Tarief: 990,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus IIOR11GSQL: Oracle Database 11g: Introductie in SQL

Dit is een combinatie van de trainingen Oracle 11g SQL Fundamentals I en II. Deze training verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden in de omgang met relationele databases door middel van de vraagtaal SQL in combinatie met de Oracle Database 11g.

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus ORWL11gAdmin1: Oracle WebLogic Server 11g R2: System Administration 1 - Administration Essentials

Deze training leert u in het installeren, configureren en beheren van Oracle WebLogic Server 11g. Ook leert u Java EE applicaties uitrollen op Oracle WebLogic Server 11g met Administration Console en command-line en de script tool WLST.
De cursus bereidt voor op het examen 1Z0-102, Oracle WebLogic Server 11g: System Administration 1.

Deze training maakt u bekend met de WebLogic Server architectuur, inclusief domeinen, servers en machines.
Naast de theoretische begripsvorming, ..

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIORPLSQL: Oracle Database Programmeren met PL/SQL

Deze training verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden in de procedurele programmeertaal PL/SQL binnen de ontwikkeltools van Oracle. De cursist is in staat om na de training zelfstandig stored procedures, database triggers en programmablokken te schrijven in PL/SQL binnen de Oracle-tools.

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIORSTATT: Oracle SQL Statement Tuning

Het doel van deze training is u bekend te maken met de wijze waarop in de Oracle architectuur SQL en PL/SQL opdrachten verwerkt worden, u tools te leren gebruiken om de verwerking van opdrachten te analyseren en te optimaliseren.

Tarief: 1.485,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus IIOR10GADMIN1: Oracle Database 10g: Administration I

Na afloop van deze Oracel training kent u de werking van de database architectuur en beheerst u de basisvaardigheden die nodig zijn voor het operationeel beheren en onderhouden van een Oracle database. In deze training ligt het accent op theoretische begripsvorming, aangevuld met praktijkoefeningen.

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIOR10GADMIN2: Oracle Database 10g: Administration II

In deze training wordt u vertrouwd gemaakt met verschillende methoden voor het recoveren van een database met RMAN en Flashback technologie. Database performance monitoring en tuning tools worden behandeld, evenals de te nemen stappen voor het oplossen van vaak voorkomende problemen en voor performance verbetering. U leert hoe u efficiënt een database beheert met technieken als de Resource Manager, de Scheduler, Automatic Storage Management. U leert hoe u via de Listener toegang tot de databa..

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIOR10GBKPREC: Oracle Database 10g: Backup and Recovery

Het doel van deze training is u vertrouwd te maken met de vele mogelijkheden die de Oracle Server biedt om een backup te maken van de database en om fouten - ontstaan door falende hardware of gebruikersfouten - met minimale impact op de normale bedrijfsprocessen te herstellen. In deze training komen alle aspecten aan de orde met betrekking tot het plannen en implementeren van een backup- en recovery strategie, toegesneden op de eigen bedrijfssituatie. Integraal onderdeel van deze training is ..

Tarief: 1.485,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus IIOR10GDBO: Oracle Database 10g: Operator

Na afloop van de training Oracle Database 10g Operator is de deelnemer in staat om, geheel met grafische tools, het onderhoud op complexe Oracle Database omgevingen uit te voeren en te automatiseren.

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIOR10GPERFT: Oracle Database 10g: Performance Tuning

Deze training leert technieken om performance en configuration problemen in de Oracle database op te sporen en deze op te lossen. Zowel handmatige technieken komen aan bod als die welke vanuit de Oracle Enterprise Manager opties mogelijk zijn. De deelnemer onderzoekt door middel van opdrachten de interne werking van een Oracle Instance, isoleert problemen, test mogelijke oplossingen en implementeert effectieve remedies.

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus IIOR10GSQL1: Oracle Database 10g: SQL Fundamentals I

Deze training verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden in de omgang met relationele databases door middel van de vraagtaal SQL (Structured Query Language) in combinatie met de Oracle 10g database.

Tarief: 1.485,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus IIOR10GSQL2: Oracle Database 10g: SQL Fundamentals II

Deze training verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden in de geavanceerde mogelijkheden van Oracle SQL in combinatie met de Oracle 10g database. De focus ligt op geavanceerde query's, de data dictionary, controle van gebruikerstoegang en globalisatie.

Tarief: 990,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus IIOR10GSQL: Oracle Database 10g: SQL

Deze training verschaft de deelnemer kennis en vaardigheden in de omgang met relationele databases door middel van de vraagtaal SQL.

Tarief: 2.475,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen