Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep LINUX

Cursus LVMS: Overstappen naar Linux voor Microsoft Beheerders

In deze Linux training wordt ingegaan op het dagelijks gebruik van Linux. De deelnemer leert de benodigde basiskennis en vaardigheden om met Linux te kunnen werken. Deze training past in een traject op weg naar Linux certificering.

Tarief: 2.195,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 4 dagen


Cursus LPI101: Linux Professional Institute (LPI) certificering Level 1 Examen 101

In deze training worden de onderwerpen behandeld die nodig zijn om het LPI101 examen met succes te behalen. Tijdens de training leer je de basisvaardigheden die je als Linux Professional nodig hebt om de meest gangbare Linux distributies te kunnen beheren. De training behandelt algemeen filesysteembeheer, gebruik van de commandoregel (de shell), een Linux systeem installeren, algemeen software beheer, en procesbeheer. De onderwerpen worden uitvoerig in de praktijk geoefend zodat je de materie..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus LPI102: Linux Professional Institute (LPI) certificering Level 1 Examen 102

In deze 4 daagse training worden de onderwerpen behandeld die nodig zijn om het LPI102 examen met succes te behalen. Tijdens de training leer je de basisvaardigheden die je als Linux Professional nodig hebt om de meest gangbare Linux distributies te beheren.

De training behandelt basis shell scripting, de technische aspecten van de desktop, beheer van gebruikers en basis services zoals logging, versturen van mail, printers, het configureren van simpele netwerkinstellingen, en het instel..

Tarief: 1.895,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 4 dagen


Cursus LPI201: Linux Professional Institute (LPI) certificering Level 2 Examen 201

In deze training worden de onderwerpen behandeld die nodig zijn om het LPIC2 examen 201 met succes te behalen. Tijdens de training leer je de gevorderde vaardigheden die u als Linux Professional nodig hebt om de meest gangbare Linux distributies zelfstandig te kunnen beheren. De cursus behandelt het patchen en bouwen van een Linux kernel, gevorderd filesysteembeheer, software RAID en LVM, gevorderd netwerkbeheer en het analyseren en oplossen van netwerkproblemen, maken van backups, en het con..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus LPI202: Linux Professional Institute (LPI) certificering Level 2 Examen 202

In deze training worden de onderwerpen behandeld die nodig zijn om het LPI202 examen met succes te behalen. Tijdens de training leer je de gevorderde vaardigheden die je als Linux Professional nodig hebt om de meest gangbare linux distributies zelfstandig te beheren.
De training behandelt het configureren van een webserver, SAMBA en NFS fileservers, een DHCP server, een mailserver, een netwerk-router, het gebruik van een LDAP server, het nemen van geavanceerde beveilingsmaatregelen, en h..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus LPI301: Linux Professional Institute (LPI) certificering Level 3 Examen 301

In deze training worden de onderwerpen behandeld die nodig zijn om het LPI 301 examen met succes te behalen. Tijdens de training leer je de vaardigheden om een LDAP directory server in te richten en te beheren in complexe en veeleisende omgevingen.
De training behandelt de concepten van LDAP, het inrichten van een LDAP directory, het compileren en installeren van OpenLDAP, het integreren van OpenLDAP met verscheidene diensten, een LDAP directory beveiligen, commando's om een LDAP dir..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen