Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Windows Server 2012

Training en Cursus Windows Server 8 bij Master it

Cursus MS20410: Installing and Configuring Windows Server 2012

Deze 5-daagse training maakt deel uit van een traject van drie trainingen, die je de kennis en vaardigheden geeft die nodig zijn om een Windows Server 2012 Infrastructuur te implementeren in een bestaande omgeving. De drie trainingen in totaal omvatten het implementeren, beheren, onderhouden en leveren van services en infrastructuur in een Windows Server 2012-omgeving. Hoewel er enige overlap is in vaardigheden en oefeningen bij de drie trainingen, zal deze cursus vooral betrekking hebben op ..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS20411: Administering Windows Server 2012

Deze 5-daagse training is de tweede training in een traject van drie die je de kennis en vaardigheden geeft die nodig zijn om een Windows Server 2012 infrastructuur te implementeren in een bestaande omgeving. De drie trainingen samen omvatten het implementeren, beheren, onderhouden en leveren van services en infrastructuur in een Windows Server 2012 omgeving.
Hoewel er enige overlap is in vaardigheden en oefeningen bij de drie trainingen, zal deze training vooral betrekking hebben op de ..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS20412: Configuring Advanced Windows Server 2012 Services

Deze 5-daagse training is de laatste in een traject van drie trainingen die je de kennis en vaardigheden geeft die nodig zijn om een Windows Server 2012 Infrastructuur te implementeren in een bestaande omgeving. De drie trainingen in omvatten samen het implementeren, beheren, onderhouden en aanbieden van services en infrastructuur in een Windows Server 2012 omgeving. Hoewel er enige overlap is in vaardigheden en oefeningen bij de drie trainingen, zal deze cursus vooral betrekking hebben geav..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS20413: Designing and Implementing a Server Infrastructure

Deze 5-daagse cursus biedt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het plannen, ontwerpen en implementeren van een fysieke en logische Windows Server 2012 Active Directory Domain Services (AD DS) infrastructuur. Tevens biedt deze cursus de kennis en vaardigheden voor het uitvoeren van naamomzetting, applicatie-integratie, optimalisatie van geautomatiseerde sanering en onderhoud van netwerkdiensten.

Na het afronden van deze cursus, zullen de cursisten in staat zijn:

  • I..
Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS20414: Implementing an Advanced Server Infrastructure

Deze 5-daagse cursus biedt u de kennis en vaardigheden die nodig zijn voor het plannen en uitvoeren van de geavanceerde functies die beschikbaar zijn in Windows 2012 Server.

Na het afronden van deze cursus, zullen de cursisten in staat zijn:

  • Plannen en implementeren van de server virtualisatie strategie.
  • Plannen en implementeren van netwerken en opslag voor virtualisatie.
  • Plannen en implementeren van virtuele machines.
  • Beheren van een virtuele machine implementat..
Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS20417: Upgrading Your Skills to MCSA Windows Server 2012

Deze 5-daagse cursus is bedoeld om uw technische kennis en vaardigheden van Windows Server 2008 en Windows Server 2008 R2 te upgraden naar Windows Server 2012. Er wordt bij deze cursus vanuit gegaan dat de cursist reeds een hoog niveau kennis van eerdere Windows Server versies bezit.

Deze training geeft uitleg over nieuwe eigenschappen en functionaliteiten in Windows Server 2012 met betrekking tot management, netwerkinfrastructuur, opslag, toegangscontrole, Hyper-V, hoge beschikbaa..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS10967: Fundamentals of a Windows Server 2012 Infrastructure

Deze training is in ontwikkeling, verwacht juni 2013

Learn about the Fundamental building blocks that go into building a Windows Server infrastructure with Windows Server 2012.

This five day training covers the basic skills and knowledge that are required in order to build a Windows Server Infrastructure. It covers networking architecture and topologies, security considerations and best practices as well as basic Windows Server administration skills and technologies such as Window..

Tarief: 2.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus PS30: Automating Windows Administration with Windows PowerShell 3.0

This three-day training provides you with the knowledge and skills to utilize Windows PowerShell for administering and automating administration of Windows Server 2012 and Windows 8. You'll learn to automate Windows tasks more efficient than you ever thought possible. You'll start basic PowerShell, what is PowerShell and what can you do with it. Next, you'll move systematically through the techniques and features.

PowerShell is a language and an administrative shell with which you can c..

Tarief: 1.795,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 4 dagen


Cursus MCSESI: MCSE Server Infrastructure MasterCard

Met de MasterCard beschikt u over een compleet opleidingstraject voor het behalen van de MCSE Server Infrastructure.
Met dit Microsoft Certified Solutions Expert (MCSE) certificaat bewijst u te beschikken over specifieke kennis van een Microsoft technologie.

Traject

Voor de MCSE Server Infrastructure certificering dient u te slagen voor de volgende core examens:

70-413
Tarief: bel! per deelnemer
Cursusduur: N.v.t.