Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Packaging / Installing

Packaging and Installing, WISE, MSI en AdminStudio

Cursus AS-ASFS: Repackaging and Application Migration using AdminStudio

Tijdens de Repackaging and Application Migration with AdminStudio training leert u AdminStudio te gebruiken als tool om traditionele setups naar Windows Installer packages om te zetten en deze pakketten aan te passen aan specifieke eisen en wensen van de organisatie.

In deze training wordt ook geleerd hoe bestaande MSI-pakketten via Transfoms kunnen worden aangepast. En er wordt ingegaan op het identificeren en oplossen van conflicten tussen pakketten voordat uw toepassingen worden..

Tarief: 2.295,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 4 dagen


Cursus AS-ASPP: Packaging met AdminStudio (v11.5) In de Praktijk

Deze training combineert het leren werken met de tool AdminStudio waarbij de leerstof en opdrachten geheel gebaseerd zijn op de 'real life' ervaringen. Met deze training bieden wij u een uitermate praktijkgerichte training aan waarbij niet de 'tool' maar uw dagelijkse packaging uitdagingen centraal staan. Precies zoals het hoort te zijn volgens onze visie!

OMSCHRIJVING

Op basis van onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van applicatie packaging & virt..

Tarief: 1.495,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus AS-ASPM: Packaging met AdminStudio (v11.5) Master Class

Tijdens deze MasterClass ligt het accent op het aanvliegen en oplossen van praktijkgerelateerde vraagstukken. Hier leert u écht packagen op basis van (complexe) praktijk gerelateerde uitdagingen.

De Packaging MasterClass wordt gegeven in de vorm van Business Cases onder leiding van een ervaren consultant. Toets uw kennis en breidt uw kennis uit op basis van echte packaging opdrachten. U maakt een keuze uit één of meerdere geavanceerde Business Cases die het bes..

Tarief: 1.000,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen