Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Overige

Bekijk ons overzicht met Object Orientation

Cursus ANO408: Projectmatig ontwikkelen met RUP en UML

Vandaag de dag is de populariteit van Agile als aanpak voor ICT-ontwikkeling groter dan ooit. Iedereen wil graag goedkoper, sneller, beter en blijer. Snellere time-to market, goedkoper voor een betere business case, betere kwaliteit voor lagere ontwikkel-, beheer- en onderhoudskosten, blijere gebruikers en ontwikkelaars.

Deze training toont een Agile toepassing van RUP, gebruikmakend van practices uit Scrum en met een heldere aansluiting op management met PRINCE2. Het richt zich daarbij..

Tarief: 1.440,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus INT105: Advanced HTML

In deze HTML training komen ook de principes en mogelijkheden van Dynamic HTML en Cascading Style Sheets aan de orde. Aandacht is er voor de verschillen in browser implementatie van Dynamic HTML. Praktische oefening is er met het maken van Dynamic HTML pagina's.

Tarief: 690,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus INT502: Active Server Pages Development (ASP)

Aan de orde komen de concepten en principes van ASP scripting voor het maken van dynamische Web pagina's. Het ASP object model en het gebruik van verschillende script talen wordt behandeld. Ook wordt de functie van de diverse ASP objecten verklaard en worden hun methoden en properties toegepast. Het opsturen van form data van de browser naar de Web server en het activeren van ASP scripts komt eveneens aan bod. Verder wordt aandacht besteed het instantieren van COM componenten vanuit ASP. Tens..

Tarief: 1.595,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 4 dagen


Cursus MS50430: Administering Visual Studio Team Foundation Server 2010

This three-day instructor-led course provides students with the knowledge and skills to manage Microsoft Visual Studio Team Foundation Server 2010. The course focuses on the technologies used in Team Foundation Server 2010 and the techniques used to deploy, manage and support Team Foundation Server 2010

After completing this course, students will be able to:

  • Plan for and deploy Team Foundation Server
  • Manage Team Foundation Server security and permissions
  • Configure an..
Tarief: 1.490,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus MS2667: Introduction to Programming

This three-day course introduces students to computer programming. Students will learn the fundamental concepts and terminology of software application development and develop skills in designing and writing simple computer programs. The course assumes no programming background and provides an overview of the software development process in addition to introducing important programming constructs and methodologies.

This course covers such topics as programming language characteristics,..

Tarief: 1.220,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus WPAF: Web Page Authoring Fundamentals

Als beginnende gebruiker maakt u in deze Basistraining kennis met HTML 4.01.
HTML (HyperText Markup Language) is de 'programmeertaal' waarmee webpagina's worden gemaakt. In deze Basistraining HTML leert u dan ook om zelf webpagina's te maken; van uw eerste regel HTML-code tot het publiceren van een volledige website op internet. Door zelf HTML te leren, heeft u de volledige controle over het eindresultaat en begrijpt u precies wat er 'op de achtergrond' gebeurt wa..

Tarief: 890,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus MTA40362: Windows Development Fundamentals

This three-day MTA Training helps you build an understanding of these topics:

  • Understand Windows Programming Basics
  • Create Windows Services Applications
  • Create Windows Services Applications
  • Access Data in a Windows Forms Application
  • Deploy a Windows Application

This training helps you prepare for Microsoft Technology Associate Exam 98-362.

Tarief: 1.290,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus EXOEF01: Examentraining

De examentraining is speciaal bestemd voor cursisten die binnenkort een examen gaan afleggen. In de Open Master Class gaat de cursist gedurende één dag zelfstandig examenvragen oefenen onder begeleiding van een ervaren docent. Op deze manier raakt de cursist vertrouwd met de methode van examineren en is er de mogelijkheid tot het stellen van vragen. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van de ruim gesorteerde bibliotheek.

Deze examentraining is van toepassing op de Microsoft examens ..

Tarief: 425,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag


Cursus MSEX01: Microsoft Examenvoucher

De Microsoft examenvoucher is inwisselbaar voor één Microsoft examen naar keuze. Wanneer u de examenvoucher toevoegt aan uw bestelling kunt u met het referentienummer van uw bestelling op ieder gewenst moment uw Microsoft examen plannen, bijvoorbeeld via het online examenformulier. Geef hiervoor bij het veld ‘(Kortings)voucher’ uw referentienummer in zodat wij kunnen zien dat uw examen reeds is betaald. Let op; er kan sprake zijn van bijkomende administratie..

Tarief: 160,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 0.4 dag