Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Visual Studio 2005

Visual Studio 2005, Visual Basic 2005, Visual C# 2005

Cursus MS2541: Core Data Access with Microsoft Visual Studio 2005

Deze Visual Studio 2005 training stelt cursisten in staat om kennis en ervaring op te doen met het ontwikkelen van data-access applicaties met behulp van Microsoft Visual Studio 2005, het .NET Framework 2.0, ADO.NET en XML. Deze training gaat o.a. in op het gebruik van command objecten in databases queries en updates Transacties, Connected en disconnected applicaties. Daarnaast wordt het lezen en schrijven van XML data en het gebruik van XML data binnen het Document Object Model (DOM) behande..

Tarief: 1.270,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus MS2542: Advanced Data Access Development with Visual Studio 2005

Deze training stelt cursisten in staat om kennis en ervaring op te doen met het ontwikkelen van geavanceerde data-access applicaties met behulp van Visual Studio 2005, .NET Framework 2.0, ADO .NET 2.0 en SQL Server 2005. De cursus gaat in op o.a. het beheersen van grote objecten en het optimaliseren van database performance. Daarnaast wordt het beheersen en minimaliseren van conflicten die zich tijdens het gebruik van database operaties kunnen voordoen, het produceren van managed code objecte..

Tarief: 890,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus MS2543: Core Web Application Technologies with Microsoft Visual Studio 2005

Deze 3-daagse training stelt cursisten in staat om kennis en ervaring op te doen met het ontwikkelen van ASP.NET 2.0 Web applicaties. Aan bod komen o.a. Server Controls voor een Web applicatie, Master Pages voor een generieke lay-out van een Web applicatie en het beheer van state data voor een Web applicatie. Daarnaast gaat deze training in op het benaderen en presenteren van data in een Web applicatie, het beheersen van de toegankelijkheid van een Web applicatie, het uitleveren van een Web a..

Tarief: 1.195,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus MS2544: Advanced Web Application Technologies with Microsoft Visual Studio 2005

Deze training stelt cursisten in staat om kennis en ervaring op te doen met het ontwikkelen van geavanceerde ASP.NET 2.0 Web applicaties. Onderwerpen die tijdens deze training woren behandeld: Dynamische Web applicaties, controls voor Web applicaties, het optimaliseren van Web applicaties, Customizable Web applicaties en Web Part pages and Web parts.

Tarief: 795,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus MS2546: Core Windows Forms Technologies with Microsoft Visual Studio 2005

Deze Visual Studio 2005 training stelt cursisten in staat om kennis en ervaring op te doen met het ontwikkelen van Windows Forms applicaties. Tijdens de training zal ook worden ingegaan op user interfaces en programma structuur. Onderwerpen die worden behandeld: standard controls, menuís, data-bound controls, print en rapport functionaliteit, gebruikersondersteuning, consistente applicaties en het BackgroundWorker Component.

Tarief: 1.195,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus MS2547: Advanced Windows Forms Technologies with Microsoft Visual Studio 2005

Deze Visual Studio 2005 training stelt cursisten in staat om kennis en ervaring op te doen met het ontwikkelen van geavanceerde Windows Forms applicaties. Tijdens de training zal ook worden ingegaan op geavanceerde user interfaces, programma structuur en functio­naliteit. Onderwerpen die worden behandeld: MDI applicaties, customized print componenten, asynchrone taakafhandeling in Windows Forms, drag-and-drop en clipboard support.

Tarief: 795,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus MS2548: Core Distributed Application Development with Microsoft Visual Studio 2005

This three-day course provides students with the knowledge and skills to develop distributed applications by using the Microsoft .NET Framework and Microsoft Visual Studio 2005. The course focuses on building distributed applications by using Web services, remoting, Microsoft Message Queuing, and serviced components.

Tarief: 1.195,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus MS2549: Advanced Distributed Application Development with Microsoft Visual Studio 2005

This two-day workshop provides students with the knowledge and skills to develop advanced distributed applications using Microsoft Visual Studio 2005. The workshop focuses on advanced features of Web Services Enhancements (WSE) 3.0 and message queuing.

Tarief: 795,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus MS2956: Core Foundations of Microsoft .NET Development

Deze 3-daagse training stelt ontwikkelaars in staat om kennis en ervaring op te doen met het ontwikkelen van zeer gevarieerde applicaties met behulp van Visual Studio 2005. Onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen: het ontwikkelen van applicaties die gebruik maken van system types en collections, het implementeren van service processen, threading en application domains, het gebruik van security features, het monitoren van de performance van applicaties, Regular expressions, Interop..

Tarief: 1.350,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus MS2957: Advanced Foundations of Microsoft .NET Development

Deze training stelt ontwikkelaars in staat om kennis en ervaring op te doen met het ontwikkelen van bijzonder geavanceerde Microsoft .NET applicaties met behulp van Visual Studio 2005. Onderwerpen die tijdens deze training aan bod komen: Het ontwikkelen van applicaties die gebruik maken van system types en collections, GDI+ in Windows-based Applicaties. Het implementeren van service processen, threading, en application domains, het gebruik van security features & het implementeren van cry..

Tarief: 1.350,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus MS4994: Introduction to Programming Microsoft .NET Framework Applications with Microsoft Visual Studio 2005

Deze 5-daagse training stelt ontwikkelaars in staat om kennis te maken met de zeer uiteenlopende aspecten van het Microsoft .NET Framework 3.0 in Visual Studio 2005. Cursisten zullen leren om veelzijdige basis vaardigheden te ontwikkelen in het gebruik van Visual Basic .NET of C#. Onderwerpen die tijdens deze training worden behandeld: object georiënteerd programmeren, het bouwen van een user interface, debuggen en exception handling, Web Applicaties & XML Web Services en Framework 3..

Tarief: 2.190,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS4995: Programming with the Microsoft .NET Framework Using Microsoft Visual Studio 2005

Deze 5-daagse training stelt ontwikkelaars die ervaring hebben met een andere programmeertaal (bijv. een eerdere versie van Visual Basic .NET / Visual C#, of basistraining Visual Studio 2005 hebben gevolgd) in staat om hun kennis van het .NET Framework 2.0 en 3.0 aanzienlijk te verdiepen aan de hand van de allernieuwste technieken.

Onderwerpen die tijdens deze training worden hebandeld: Object georiŽnteerd programmeren, taal en syntax features, delegates en events, applicaties maken met..

Tarief: 2.245,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen