Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Visual Basic.NET

Visual Basic.NET Training of Cursus VB.NET Programmeren

Cursus MS2559: Introduction to Visual Basic.NET Programming

Aan orde komt het schrijven van eenvoudige Visual Basic.NET Windows applicaties die gebruik maken van forms, controls en menuís voor het user interface, variabelen, arrays, flow control constructies en Sub, Function en Property procedures. Ook is er aandacht voor error handling met de debugger en door het gebruik van structured exception handling. Voorts wordt het schrijven van een simpele Visual Basic .NET Web Forms applicatie die een XML Web Service gebruikt behandeld en komen object georie..

Tarief: 2.190,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen


Cursus MS2373: Programming with Visual Basic .NET

Aan de orde komt, in deze Cursus Visual Basic .NET, het ontwikkelen van applicaties voor het .NET platform met Visual Basic.NET versie 7.0. Hierbij worden de syntax, types, classes, flow control en event specifications van Visual Basic.NET behandeld en komt de structuur van Visual Basic .NET applicaties ter sprake. Ook wordt aandacht besteed aan de architectuur van .NET en de concepten en nieuwe features van het .NET Framework.

Verschillende applicatie typen in .NET passeren de revu, z..

Tarief: 2.245,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 5 dagen