Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep VBA (Microsoft Office)

Cursus VBA training Visual Basic for Applications in Microsoft Word, Excel, Access, Powerpoint en andere MS Office onderdelen

Cursus VBA101: Programmeren in Visual Basic for Applications (VBA)

In deze VBA cursus komen aan de orde, macro's in applicaties, de basisprincipes van programmeren zoals statements, functies, variabelen, condities, loops, debugging en error afhandeling en de basis principes van object orientatie zoals objects, methods, properties en events.

Ook wordt aandacht besteed aan de messagebox en inputbox. Door het praktijkgerichte karakter van de training is er voldoende mogelijkheid om uw eigen voorbeelden in deze training mee te nemen.

Tarief: 1.340,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus VBA102: Advanced Programmeren in Visual Basic for Applications (VBA)

In deze training gaan we verder in op de mogelijkheden van VBA.

Tarief: 890,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus VBA202: Programming in VBA with the Excel Object Model

In deze VBA cursus Excel komt aan de orde hoe Visual Basic for Applications gebruikt wordt om macros te schrijven in Excel en Excel verder aan te sturen. Het Excel object model komt aan bod en de diverse properties en methods van tabellen, ranges, assen, graphs, charts, windows, menuís en buttons. Ook technieken zoals een kolom met data toevoegen, som kolommen toevoegen, rijen uit een database kopiŽren, charts maken uit een database en het gebruik van aangepaste command buttons en menu's kome..

Tarief: 1.340,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus VBA203: Programming in VBA with the Access Object Model

In de VBA cursus Access wordt ingegaan op het Data Access Model (DAO) en leert de cursist hoe hij met VBA-code de gegevens in een database kan aansturen.

De nadruk ligt op de praktische toepassing van VBA code in Access. Speciale aandacht wordt besteed aan de mogelijkheden om met code records op te zoeken, gegevens te valideren, handelingen te automatiseren en een eindgebruikers-interface op te bouwen.

Tarief: 890,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen