Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Microsoft Project

Training en Cursus Microsoft Office Project

Cursus PRJ345: Microsoft Project 2007 NL voor de Project Manager

In deze cursus Microsoft Project voor de Project Manager leert u allereerst eenvoudige projecten plannen, gegevens te bewerken en overzichten af te drukken. Daarnaast gaat u de planning optimaliseren en meer geavanceerde projecten bekijken. Ook wordt aandacht besteed aan het kostenaspect, het samenwerken met andere Microsoft Office onderdelen en het aanpassen van Project zelf. De stof is geoptimaliseerd voor Project Managers waarbij de opgedane kennis wordt getoetst aan de hand van cases.

..
Tarief: 695,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus PRJ347: MS Project 2007 NL voor de Resource Manager

In deze cursus Microsoft Project voor de Resource Manager leert u eenvoudige projecten plannen, gegevens te bewerken en overzichten af te drukken. Ook gaat u de planning optimaliseren en meer geavanceerde projecten bekijken en wordt er aandacht besteed aan resourceplanning en resourcemanagement. Tenslotte wordt ook het kostenaspect wordt niet vergeten. De stof is geoptimaliseerd voor Resource Managers waarbij de opgedane kennis wordt getoetst aan de hand van cases.

Versie

Tarief: 695,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus PRJ348: Microsoft Project voor de Projectleider

In deze cursus Microsoft Project voor Projectmanagers leert u eenvoudige projecten plannen, gegevens te bewerken en overzichten af te drukken. Vervolgens gaat u de planning optimaliseren en meer geavanceerde projecten bekijken. Ook wordt aandacht besteed aan het kostenaspect, het samenwerken met andere Microsoft Office onderdelen en het aanpassen van Microsoft Project. De stof is geoptimaliseerd voor Projectleiders waarbij de opgedane kennis wordt getoetst aan de hand van cases.

Tarief: 695,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus MSPR2K: Microsoft Project

In deze training Project reiken wij u kennis aan over de begrippen en werkwijzen van projectmanagement en planning met Microsoft Project. De deelnemers raken vertrouwd met de commando's en mogelijkheden van Microsoft Project. Na afloop van de cursus kan de deelnemer zelfstandig een projectplanning opzetten en onderhouden.

Tarief: 590,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen