Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Microsoft Access

Cursus Access, opleiding of training Microsoft Access op maat en ook versie 2010, 2007 en 2003

Cursus AC2K01: Microsoft Access Basis

In deze cursus Access raakt de deelnemer vertrouwd met het relationele databasepakket Microsoft Access. De Access cursus leert de deelnemer de basisvaardigheden aan die nodig zijn om met het pakket van start te kunnen gaan. Met behulp van case- en oefenmateriaal ervaart de deelnemers o.a. de mogelijkheden van het programma zelf én de mogelijkheden binnen de eigen bedrijfssituatie.

Tarief: 590,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus AC2K02: Microsoft Access Vervolg

In deze cursus Access leert de deelnemer om ‘meer’ uit het databasepakket te halen. Aan bod komen onder andere de meer geavanceerde mogelijkheden voor ontwerp, query's en formulieren.

Tarief: 590,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus MWAC: Microsoft Access Maatwerk Training

Deze Access Maatwerk Training wordt speciaal voor u samengesteld. Aan de hand van een intakeformulier bepalen wij uw huidige kennisniveau en uw leerdoel. U kunt zelf de onderwerpen aangeven die u tijdens uw training wilt behandelen.

U kunt een intakeformulier aanvragen via 040-23 23 390 of middels een e-mail naar info@master-it.nl.

Tarief: 295,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag