Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep Microsoft Windows

Trainingen en cursussen Windows 8, 7, Vista & XP

Cursus WXPINT: Microsoft Windows XP Basis

De Windows cursus maakt de deelnemer vertrouwd met de basisbegrippen en functies van Windows XP. Met behulp van oefeningen leert de deelnemer het praktisch gebruik van de grafische omgeving van Windows XP. Deze cursus XP dient als vooropleiding voor Windows applicatiecursussen.

Tarief: 295,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag


Cursus WVTINT: Microsoft Windows Vista Basis

Deze Windows Vista cursus maakt de deelnemer vertrouwd met de nieuwe mogelijkheden en de functies van Windows Vista. Met behulp van oefeningen leert de deelnemer het praktisch gebruik van de vernieuwde interface van Windows Vista. Ook nieuwe toepassingen zoals Internet Explorer 7, Windows Media Player 11 en Windows Agenda komen in deze Vista training aan bod.

Tarief: 295,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag


Cursus W7INT: Microsoft Windows 7 Basis

Deze Windows 7 cursus maakt de deelnemer vertrouwd met de nieuwe mogelijkheden en de functies van Windows 7. Met behulp van oefeningen leert de deelnemer het praktisch gebruik van de vernieuwde interface van Windows 7.

Tarief: 295,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag