Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep ITIL / PRINCE

PRINCE2 training, cursus en ITIL opleiding

Cursus PRIN01: PRINCE2® Foundation

De cursus PRINCE2® Foundation brengt de deelnemer de elementaire principes bij van de projectmanagementmethode PRINCE2. De cursus bereidt de deelnemer voor op het officiële APMG PRINCE2 Foundation examen.

Tarief: 835,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus PRIN02: PRINCE2® Practitioner

De cursus PRINCE2® Practitioner verschaft de deelnemer inzicht in de diverse PRINCE2 -processen, -componenten, -technieken en hun onderlinge samenhang. Specifieke PRINCE2 technieken worden aan de praktijk getoetst middels een scenario, terwijl tevens algemene projectmanagement technieken aan de orde komen. De cursus bereidt de deelnemer voor op het officiële APMG PRINCE2 Practitioner examen.

Tarief: 1.350,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus PRIN06: PRINCE2® Fasttrack

Deze gecombineerde aanbieding van de PRINCE2® Foundation training en de PRINCE2® Practitioner training verschaft de deelnemer inzicht in de diverse PRINCE2 -processen, -componenten, -technieken en hun onderlinge samenhang. Specifieke PRINCE2 technieken worden aan de praktijk getoetst middels het uitwerken van een case die als een rode draad door beide trainingen loopt. Tevens komen algemene projectmanagement technieken aan de orde.

Tarief: 2.100,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 4 dagen


Cursus PRIN04: PRINCE2® Practitioner examen

Het PRINCE2® Practitioner examen wordt afgenomen van 13:00 tot 16:15. De uitslag van het Practitioner examen wordt na zes weken bekend gemaakt. Het certificaat van het examens wordt u na een aantal weken toegestuurd.

Tarief: 360,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 0.5 dag


Cursus PRIN05: PRINCE2® Practitioner examentraining

De cursus PRINCE2® Practitioner examentraining bereidt de deelnemer voor op het PRINCE2 Practitioner examen. Aan de hand van een aantal examenscenario’s worden de aanpak van het examen, de interpretatie van het scenario en de examenvragen geoefend. De deelnemer krijgt inzicht in de antwoordelementen waarop de te verdienen punten worden verkregen.

Tarief: 450,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag


Cursus ITIL017: ITIL Foundation

Deze ITIL training verschaft inzicht in de diverse ITIL-processen en hun onderlinge samenhang zoals ICT Service Management, procesmatig werken, de opbouw en begrippen van ITIL Versie 3 en de IT Service Life Cycle.

Daarnaast behandelt deze ITIL training de doelstellingen en activiteiten van de verschillende stadia binnen de IT Service Life Cycle, zoals: Service Strategies, Service Design, Service Transition, Service Operation en Continual Service Improvement.

Bij het inschrijven o..

Tarief: 1.295,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen