Cursus, opleiding en training
 
Zoek binnen onze IT cursussen:      
Master it Training verzorgt trainingen, opleidingen en cursussen op het gebied van software development, systeem- & netwerkbeheer en kantoorautomatisering voor het bedrijfsleven en de overheid. Ons aanbod bestaat uit ruim 650 trainingen, van een basis cursus Word, Excel of SharePoint tot een compleet MCSE traject. Wij beschikken over eigen locaties in o.a. Eindhoven, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam. Heb je nog vragen? Vul dan het contactformulier in of bel 040-23 23 390.
 
Cursussen : Home / cursusoverzicht
Cursusvormen : Open Leer Centrum (OLC), Open Master Class (OMC), Klassikaal, Online Classroom
Actueel : Nieuws, Tips, Ontvang onze IT nieuwsbrief
Contact : Adres, Info aanvraag, Route,
 

Groep AutoCAD

Curus AutoCAD en Autodesk training en opleiding waaronder Inventor 2010 en Revit Architecture

Cursus CADU14: AutoCAD 2014 Update

Het doel van de eendaagse AutoCAD 2014 Update is om de nieuwe en verbeterde functies te leren van Autodesk AutoCAD 2014. Hier worden alle nieuwe features t.o.v. AutoCAD 2013 uitgelegd aan de hand van oefeningen.

Tarief: 275,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag


Cursus CADU13: AutoCAD 2013 Update

Het doel van de eendaagse AutoCAD 2013 Update is om de nieuwe en verbeterde functies te leren van Autodesk AutoCAD 2013. Hier worden alle nieuwe features t.o.v. AutoCAD 2012 uitgelegd aan de hand van oefeningen.

Tarief: 275,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 1 dag


Cursus CADB11: AutoCAD Basis niveau I

In deze AutoCAD Basiscursus niveau I leert de cursist de basis van het omgaan met AutoCAD. Er wordt gestart met enkele basis technieken om een eenvoudige tekening te maken en te bewerken. Vervolgens worden deze technieken verder ontwikkeld. Alleen de meest essentiële tools en concepten worden behandeld, waardoor niet elk commando of optie in AutoCAD aan bod komt.

De cursus is door middel van oefeningen afgestemd op de tekenpraktijk. De verhouding theorie en praktijk is ca. 50/50. D..

Tarief: 690,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 3 dagen


Cursus CADVC: AutoCAD Vervolg niveau II

De AutoCAD Vervolgcursus niveau II gaat verder waar de basiscursus is opgehouden. Cursisten leren verdere tekentechnieken en leren bijvoorbeeld niet alleen om layers, blocks en templates te gebruiken, maar ook om ze aan te maken. Na deze cursus kunt u AutoCAD efficiënt gebruiken.

De cursus is door middel van oefeningen afgestemd op de tekenpraktijk. De verdeling theorie/praktijk is ca. 50/50. Deze AutoCAD Vervolgcursus niveau II wordt gegeven in de laatste versie van AutoCAD, maar ..

Tarief: 630,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen


Cursus CADV11: AutoCAD Gevorderden niveau III

In de AutoCAD Gevorderde cursus niveau III leert u gevorderde technieken in AutoCAD. U leert de beste tool herkennen voor de juiste taak, de beste manier om die tool te gebruiken en hoe u nieuwe tools kunt maken om uw taken efficiënter uit te kunnen voeren.

De cursus is door middel van oefeningen afgestemd op de tekenpraktijk. De verdeling theorie en praktijk is ca. 50/50. Deze AutoCAD Gevorderde cursus wordt gegeven in de laatste versie van AutoCAD, maar is ook geschikt voor mense..

Tarief: 630,00 EUR per deelnemer
Cursusduur: 2 dagen